Amigo Systems AB

Amigo Systems AB är ett svenskt säkerhetsföretag som med en passion för service som tillhandahåller pålitliga, skalbara säkerhetsprodukter. Vi har kontor i Stockholm, Halmstad och Linköping och är verksamma i hela Sverige. Vi hjälper till att göra vardagen tryggare.

Affärsidé

Att tillgodose myndigheters och våra kunders växande behov av säkerhetsprodukter. Genom egen produktutveckling och tillverkning i Sverige ska vi vara det självklara valet när det gäller trygghet på arbetet, i hemmet och allt däremellan.

Vision

En säkrare vardag för våra kunder och deras kunder – ja, enkelt sagt för alla. Möjligheten att larma ger en tryggare och säkrare vardag och vi har som mål att addera nya smarta lösningar som möter framtidens önskemål för ett säkrare samhälle.

Strategi

Prioritera långa kund- och samarbetsrelationer genom att tillhandahålla marknadens bredaste sortiment av egenutvecklade produkter samt ha branschens bästa kundservice. Vi hjälper våra kunder att välja de produkter som bäst fyller behovet.

Verksamhet

Amigo SystemsAB har sedan start 2008 fokuserat på den professionella larmbranschen och erbjuder allt från OEM-tillverkning av speciallarm till kompletta larmlösningar till fast kostnad, där både larm och GSM-abonnemang ingår. Vi har ett nära samarbete med våra kunder så vi vet vad de vill ha. Amigo utvecklar själva både hård- och mjukvara.

Amigo är specialister på trådlös överföring av larm, bild och data. Vi utvecklar och tillverkar mobila larmsystem och M2M utrustning, samt även globala trådlösa larm. Vi ligger i framkant med ny teknik och Internet-of-Things. All vår hård- och mjukvara certifieras hos RISE (tidigare Statens Provningsanstalt).

I bolaget finns över 40 manårs erfarenhet av trådlös dataöverföring, positionering och mobila larm. Samtliga Amigo-produkter har integritetsskydd och delar inte information utan användarens tillstånd. Amigo är sedan 8 år godkänd leverantör till säkerhetsklassade företag och myndigheter.

Besök gärna Amigo Systems hemsida på amigo.se