Altum Security AB

Altum Security AB är ett säkerhetsföretag med inriktning på fysisk säkerhet och säkerhetsteknik. Altum Security startade sin verksamhet under namnen Mil Sec Sverige AB och har varit verksamma sedan 1987. Altum är verksamma inom Norden och har kunder inom myndighet, kommun, privata företag och privatpersoner.

Vi är leverantörs­oberoende och arbetar med flera marknadsledande märken inom CCTV, inbrottslarm, passersystem och lås, och skräddarsyr lösningar utifrån era behov inklusive utbildning, underhåll och service.

Altum Security erbjuder fysisk säkerhet och perimeterskydd med grindar och stängsel. Altum Security har produkter anpassade för skydd mot inbrott, beskjutning, fordonsramning, rån och tryckvåg. Vi bygger säkra rum, även benämnt som ”strong room”, ”panic room” och ”safe room”, med stålpartier, dörrar, okrossbara glas och fönsterfilm för att skydda person, material eller egendom. Alla lösningar skräddarsys efter behov och förutsättningar utifrån hotbild.

Altum Security har vidare ett flertal produkter som förhindrar och försvårar ett angrepp med fordon. Fasta och rörliga pollare, RoadBlockers eller Wedge och Tyre Killers är några exempel på produkter som gör det svårare för en angripare att lyckas med sitt angrepp. Vi har produkter som är godkända i alla de olika normer och standarder som används för klassificering av Fordonsramningsskydd.

Besök Altum Securitys webbplats